Vlastní zrnka

Tady jsem si dovolil… na ukázku… ze své zahrádky… pár zrníček… jestli se neurazíte…

Jestli Ti doteď výběrová káva připadala kyselá, tohle je cesta pro Tebe.

Kávy z mé vlastní produkce. Objeli jsme s Bobinou Brazílii a Guatemalu.

Brazilská zrna pocházející z regionu Cerrado Mineiro. Po sklizni v nadmořské výšce 1100 m.n.m. byla zrna odrůdy catuai zpracována metodou natural. V kávě můžeš najít sušené višněmandle a tmavou čokoládu.

Zrna z Guatemaly pocházející z regionu Huehuetenango. Po sklizni v nadmořské výšce 1500 m.n.m. byla tato zrna zpracována promytou metodou a její tóny višněmeruňeksmetany a čokolády si oblíbíš.

Kávu jsem upražil pro espresso. Tato káva má velmi konzervativní profil pražení a je vhodná pro ty, kteří s výběrovou kávou teprve začínají, nebo do sdílených prostor jako jsou kanceláře, ordinace či konferenční sály.

Pokud už se Ti sbíhají sliny, objednávat můžeš ve virtuálním kafekrámku hned teď.